sevimlipandahii iğnemin 8. Günü test yaptım freely anında silik çıkardı ama çok çok silik o sıra yolculuktaydım ama freely olduğu için pek önemsemedim yalancıdır diye zaten o gün eve gelmiştik tam 6 şubattı sonra 8 Şubat’ta çok özür dileyerek yazıyorum eşim ilişki istedi ama ben hissettiğim için korktum ve eşime yapmayacağımı söyledim akşam vaktiydi dedim ki ben gidip test alıcam düşünün normalde eşimle kapının önündeki bakkala gitmemek için kavga eden ben akşam vakti çarşıya çıkıp nöbetçi eczaneden test aldım 😂😂 postu açarken paylaştığım testti yaptığım, yaptım testi tabi çok çok silik gördüm ama yine yalancıdır diye inanmadım sonra yoktur diye eşimle o günü değerlendirdik ama içimde öyle bi his var ki eşime çok nazik olmasını söyledim, bi kaç saat sonra testim yukardaki gibi oldu 9 Şubat’ta kan verdim yani 11. İğne günüme denk geliyordu kanda 4.17 çıktı şüpheliydi yani ama biliyordum daha sonra 11 Şubat’ta tekrar kan verdim ve 17 çıkmıştı yani hamileyim 🥳 13 Şubat’ta kan verdiğimde ise 107 çıktı böyle bi anım var benimde 💕🌸🥲🤰🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤍🤲🏻😍
Bu postta paylaşmamışım testi 😂😂 paylaşım bari