NilVibe rumeyyurmom hayırlı olsun tebrik ederim, sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin Allah, isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu en hayırlı zamanda. Ben de sekiz yıl sonra hamile kaldım, bende bir pkoslu olarak çok sevindim sizin adınıza ❤️
rumeyyurmom NilVibe çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim ❤️😍🤍
rumeyyurmom twobabymomm nononomolfix erikarpuz beautiful_ Ahben0104_ elifsn23 Kızlar size bir şey sormak istiyorum 11 Şubat’ta kan vermiştim 17 çıkmıştı doktorum bir sonraki kanı 17 Şubat’ta vermemi istedi bende evde gebelik testiyle koyulaşmayı takip ederim diye düşündüm ilk yaptığım testim freelydi güzel çıkmıştı bugün yaptığım testim miratechti bugün yaptığım testim dünki teste göre hafif silik çıktı bizde eşimle korktuk ve tekrar kan verdik 107 çıkmış iki günde sizce nasıl değerim 🥲❤️
seymaaksuu Htc2725- kanda çıkmadı ama daha adet günüme var hem de düzensiz olduğum için erken kan verdim sanırım biraz bi de bugun 3 gün oluyor lekelenmem sabah biraz pıhtı gibi geldi parça parça hala kan yok ama parça parça geliyor şimdi lekelenmem
Htc2725- seymaaksuu benim de 3 gündür kahverengi leke ve dediğiniz gibi pıhtı geliyor rengi de kahverengi kasik,bel ve bel boşluklarim ağrıyor ben yüksek ihtimalle böbreklerden kum döküyorum diye tahmin ediyorum
seymaaksuu Htc2725- benimde aynı şekilde ama bugün işde öyle pıhtı gibi gelince korktum biraz açıkçası
1tosbikannesi rumeyyurmom ay canım inan post açmanı bekliyordum. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 çok sevindim
rumeyyurmom 1tosbikannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍❤️
twobabymomm rumeyyurmom Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🫶 bekleyen bütün anneler de güzel haberler alsın inşallah ♥️
rumeyyurmom twobabymomm amin Allah razı olsun inşallah herkse dua ediyorum Rabbim şu mübarek ayların hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻😍❤️
erikarpuz rumeyyurmom çok güzel artmış canım 🥹 koyulasma takip ederken aynı marka test yapmak gerekiyor çünkü her testin hassasiyeti farklı mesela farklı hastanelerde verilen kan değerine de güvenmemek gerek