rumeyyurmom twobabymomm nononomolfix erikarpuz beautiful_ Ahben0104_ elifsn23 Kızlar size bir şey sormak istiyorum 11 Şubat’ta kan vermiştim 17 çıkmıştı doktorum bir sonraki kanı 17 Şubat’ta vermemi istedi bende evde gebelik testiyle koyulaşmayı takip ederim diye düşündüm ilk yaptığım testim freelydi güzel çıkmıştı bugün yaptığım testim miratechti bugün yaptığım testim dünki teste göre hafif silik çıktı bizde eşimle korktuk ve tekrar kan verdik 107 çıkmış iki günde sizce nasıl değerim 🥲❤️
rumeyyurmom melanuurr tabii ki sormak istediğiniz bir şey varsa severek cevaplarım takviyemin adı FEMİBLOOM doktorum bu takviyenim vücuduma değil sadece yumurtalıklarıma etki edeceğini kalitesini yükselteceğini söyledi ve gerçekten de öyle oldu bende yumurta tembelliği vardı zaten çok şükür tuttu
parla94 çok sevindim gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inş hamileliğiniz ve doğumunuz. bizleri de dualarınızda unutmayın :)
rumeyyurmom parla94 amin Allah razı olsun inşallah herkes dualarımda Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaallah tez zamanda ☺️🤍🤲🏻💖🥳
feslegen50 feslegen50 bu arada tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşallah bende pcosum ama bana başka bı takviye verdi doktorum
rumeyyurmom feslegen50 adı FEMİBLOOM nette çok fazla bir bilgi yok zaten tek bir tane var onun da başlığını atayım size
rumeyyurmom feslegen50 https://www.bloomwellpharma.com/alfa-lipoik-asit-bu-antioksidan-ile-dogurganligi-ve-tup-bebek-basarisini-artirin okuyun en net bilgi sadece burda var
rumeyyurmom feslegen50 çok teşekkür ederim Allah razı olsun doktorumun bana verdiği takviye seçimi çok iyi linkini paylaştım okursanız anlarsınız zaten gerçekten mucize gibi bir şey ☺️
rumeyyurmom anonimhesapp çok teşekkür ederim eczanede kolaylıkla buldum bu kullandığım ilk ayım daha takviyem bitmedi bile ve kullanmaya devam ediyorum
rumeyyurmom melanuurr evet direkt eczaneden aldım inşallah sizde kolaylıkla bulursunuz 3000₺ civarı bir fiyatı var haberiniz olsun ☺️