merve__12 Gece uykularınız kaçıncı haftada gitmeye başladı bu saat oldu uykuya dalmak çok zor 32. Hafta
yorgunannis merve__12 34te başladı şimdiye kadar bebeğim 2 aylık oldu hala uyku yok bana😩 pert oldum 🥵 şuan çırpınıyorum uyusun diye ama kıpırdasam gözleri tas👀
yesimaksa merve__12 31 haftalığım uyku son 2 aydır yok diyebilirim bebeğim kıpır kıpır baş aşağı pozisyonda ve kasıklarıma vajina bölgesine cok baskı yapıyor sürekli wc gidip duruyorum sağıma asla yatamıyorum sol tarafım çürüdü resmen 😩
flz3576 merve__12 30 haftamdayım şuanda 20 haftadan beridir uykusuzluk çekiyorum şuanda da yazdığım saat 5.10 her saat başı uyanıyorum dalamıyorum
merve__12 evren_ygmr millet sanki 37-38 de falan uykusundan yakınıyordu bu kadar erken başlaması bilmiyorum gece uykusunu alamayınca da dabah ne kdr geç kalkarsam kalkiyim salak gibiyim
Es07 32 de baş aşağı döndü bebeğim Pelvis kemiğim ve belim müthiş ağrıyor 38 oldum daha devam ediyor Doğsun diye bekliyorum Gecem gündüzüme karışmış durumda
evren_ygmr merve__12 kesinlikle bende öyleyim uyuyabilenler hangi pozisyonda uyuyor bilmiyorum ama hangi pozisyonu denesemde aynı gene rahatsız oluyorum ve uyuyamıyorum
yorgunannis evren_ygmr ayy eşim diyordu uyuduğunda 5dk duramıyordun aynı pozisyonda maalesef hiçbiri yaramıyor yaa🥲 bebeğim 2 aylık şimdi de ızdırap😀
evren_ygmr yorgunannis bide oda var bebeğin geldikten sonraki süreç dahada zor oluyordur Allah kolaylıklar versin inşallah
yazcoming merve__12 2. Hamileliğim uykusuzluk çok erken haftalarda başladı bu sefer. Yarın doğumum var deli gibi öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Uykusuzum korkuyorum çok melankolik hallerdeyim 🥴