civcivinn_annesi Ne yesem midemde ekşime yapıyor özellikle tatlı şeyler 9 haftalık hamileyim nasıl hafifletebilirim
hilal858_ civcivinn_annesi sade maden suyu uludağ iyi geldi hergün öğlen ve akşam olmak üzere 1 er tane içtiğimden ekşimeye fırsatı olmadı 😅 şuan 39+1 deyim 5er dakika sürüyor geçiyor
ayseakkaya civcivinn_annesi 3 yudum soğuk süt iç canım hemen ardına bişi yeme etsini 10 dk da görürsün
Ecemnur42 Mide ekşimesi ve yanmasına ben süt içerek çözüm buldum işe yarıyor lakin pastörize edilmiş süt içmen gerek
Emlly civcivinn_annesi evet valla ekstra dolaba koyuyorum soğuk soğuk midemi rahatlatsın diye 39 haftadayız midem hala kötü yaa hayırlısıyla atlatırız inşallah 💕
civcivinn_annesi hilal858_ maşAllah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti ne bebişin 😍
eyl120_ Yoğurt suyu 5 kaşık duznli içilirse faydası oluyor kızlar bnde burda ogrenmisdim bunu denedim ve yaradı şişliğini bile aliyo
civcivinn_annesi ayseakkaya çok teşekkür ederim ay valla süt gelmemişti aklıma ya kaç kişi daha yazmış aklınızla bin yaşayın