nevinbulyaman Yani ben hissetmiyorum daha çok küçük bebeğim ama doktor sağ tarafta sağa yerleşmiş dedi
ranakzrn2 sedalina46 dogru degil bence oglumda sagda hissediyordum simdi kizim olucak insallah onuda sagda hissediyorum hep
annekiz6141 sedalina46 kızım soldaydi ikinci sağda kız erkek alakası var mı bilgim yok valla 🤷♀️ bizim cinsiyet karışık 😄
kizmizimavi sedalina46 benim iki bebeğim de sağda, rahmim bikornuat uterus olarak geçiyor ama sol tarafı daha küçük, sağ tarafı daha geniş alan var. Yerlesebilen sağ tarafa yerleşiyor 🙊🙊🙊 ilk bebegim kız, ikinci bebeğim erkek 🥰
aybike2212 sedalina46 kızım hep soldaydı şimdi.ogluma hamileyim genelde sağda ama bazen solda da tekme hissediyorum
tugbaustuntas sedalina46 ilk haftalardan beri solda şimdi 38 haftayım sırtı poposu hala solda kızım olacak inşallah🌸
slazn03 sedalina46 kesinlikle kanıtlanmış birşey değil çünkü ben 37 haftalığım şuan ve bebeğim başından beri hep sağda hissediyorum ve kız 🎀🤭
Semilk05 sedalina46 ne yalan Sölim tek inandığım hurafe şeyleri bunlar sanırım kızım solda oynardı buna erkek diyolar net belli değil sağda oynuyor