Ruveydakilic25 Kızlar merhaba size sorum olacaktı 😍 Bebişlerinize kilo alsın diye yiyip güzel sonuç aldığınız yiyecekler varmı varsa neler? Haydi birbirimize yardımcı olalım 🐤😙
Sedafirat Ruveydakilic25 muz ceviz pekmez çok iyi besliyor bebeği hi bi de bebe bisküvileri kilo aldırıyor
NurdanHakan Ruveydakilic25 bebeğim 10 gün ileriden gidiyor ve normal Doğum planlıyorum mühim olan kilosu değil sağlığı olarak düşünüyorum ama kilosu az ise bebeğinizin bal 🍯 pekmez muz 🍌 yumurta kaşar peyniri maden suyu meyve hoşafları Bunları günde bir değil iki üç tüketin ama kendinizde kilo alıyorsunuz haberiniz olsun ☺
Suheda Sabihay benimkidr 1hafta önden gidiyo masallaaaah diyelim cnm.cok sukur bende 4aylik oldum 3kilo aldim hergun muz ceviz kasar peyniri yiyorum sekerden uzak duruyorum.hamur isi hic yemiyorun.haftada 1kez balık yiyorum onun disinda bi gün et bi sebze yemeği
Dsa Hergün yumurta ve muz istisnasız yiyorum. Normalde ikiz bebekler az kilolu olur benimkiler tek bebekle hemen hemen aynı kilodakar. Kaşar peyniri de kilo aldırıyor. Ama acayip tiksindim ondan
Hatce06 Ben aşırı kabız olduğum için muz yemiyorum😏 Ama ceviz süt portakal suyu,yumurta sürekli tüketiyorum
Damlaozddmr Bende her sabah kahvaltıda bi tam yumurta yiyorum bu aralar portakal yiyorum peynirde yiyorum bakalım bebişim nasıl 😍