sevgidemrr Kızlar hayırlı geceler ben demir ilacı kullanıyordum ama bütün vücudumu saran bir kaşıntı meydana geldi ilacı kestim biraz hafifledi uyuz oldum sandım doktora gittim ama uyuz değildim doktor başka demir ilacı verdi onu da bir gün içtim o gece kaşıntıdan uyuyamadım şimdi yine bıraktım hafifledi ama ama ara ara göbek etrafımda bacaklarımda kollarımda oluyor bu durumu yaşayan anneler tecrübelerinize ihtiyacım var
Gokturkmom_ sevgidemrr Oroferon ve doktorumun diğer verdiği ilaçlar hep bende alerji yaptı alerji için krem ve ilaç kullandım deli gibi kaşınıyordum benim ayaklarımda vardı küçük küçük kabarcıklar 🥹 sonrasında sidefer stik kullanmaya başladım çok rahat ettim
sevgidemrr Bu arada doktor safra asidi hariç bütün değerlerime baktı safra asidini de başka bi yerde yaptıracağım inşallah karaciğer enzimlerim normal değerde çıktı diğer tahliller de anlamadım acaba hamilelik kaşıntısı mı
ozguvenc karaciğer değerlerinize bakıldı mı? gebelik kolestazı olabilir ciddi bir durum bu. şu anda bende de ara ara oluyor ben 37+2deyim o sebeple korktum bi ama normal bi kaşıntı sanırım bendeki
gozdekroglu1 Evet olabilir. Benim de bu 3.gebeliğim ilk iki gebeliğimde kolestazım olmuştu karaciğer, safra kesesi enzimlerim yüksekti hep şimdi de kontrollü gidiyoruz. Seninki de inşallah hamilelik kaşıntısıdır korkma streste yapma kendine bebişine :)