Kızlar gerçekten bugün o kadar korktum ki anlatamam
Akşam 6 ya kadar 15 aylık kızımla ilgilendim yemeği uykusu oyunu derken çamaşır katladım nevresim değiştim işte makinaya çamaşır attım ev süpür falan günlük rutin işlerimi yaptım akşam yemeği yedim ve masadan kalkamadım adım atamadım resmen 25+0 olduk bu arada neyse bekledim geçmedi annemleri aradım 3dk sonra bizdelerdi doktorunu aradım bebeği vajinamda hissediyorum ve makattan başlayan ağrım oluyor dedim hemen hastaneye git dedi hastane bize 30dk uzaklıkta neyse gittim ama hemşireler falan başıma toplandı iyice korktum kalça çıkıklığın mı var neden yürüyemiyorsun dediler hayır birşeyim yok bebek baskı yapıyor sadece dedim öyle deyince hemen doktor çağırdı girdim ama kalbim ağzımda gözyaşım akmaya hazırda neyse alttan baktı hayır dedi bebekte birşey yok çok şükür ayaklarını aşağı dayamış bak tekme atıyor oraya dedi hissediyor musun dedi şuan acı hissediyorum dedim tekme o tekme bak dedi gösterdi gerçekten öyleydi o tekme attıkça ben ağrı baskı sancı hissettim meğer benim yaramaz kızım aşağıyı tekmeliyormuş ama doktor yine de 15 aylık kızımı kucağa almamamı kendimi artık yormamamı falan söyledi dikkat et lütfen dedi kızım ayakta sallama ile bile uyumuyor kucağımda sallıyorum hala evin tüm işi bende herşey bende üstelik öğlene kadar çalışıyorum sabah 7de ayaktayım o gece hiç uyumamış olsam bile ve kızım uyuyana kadar da asla beş dk bile oturma fırsatım olmuyor evdeyken de nasıl olacak bilmiyorum ama Allah büyük diyorum artık annemde kalamam bura çok kalabalık yarın evime geçerim kızım burda asla uyumuyor yerini yadırgıyor evini istiyor annem bize gelemez çünkü babaannem var ona bakıyor eşim sürekli evde değil çok yoğun çalışıyor kaynanamlar desen kendilerine faydaları yok zaten aramızda kilometreler var ayyyy hiç bilmiyorum ne olacak
Ama eğer benim gibi bir durum yaşarsanız direk benim gibi en kötüyü düşünmeyin her sancı ağrı doğum olmuyormuş çok şükür 🙏🏻