Mbnair Arkadaşlar 6+3 haftalığım şuanda. 5. Haftanın son günlerinden beri mide bulantısı yaşıyorum. Özellikle sabahları 🤦🏻♀️ Yataktan kalkmadan önce çubuk kraker yiyorum biraz bastırıyor ama gün içinde de midem bulanmaya başladı. Aynı zamanda çalışıyorum. Ne zaman geçecek bu, başka önerisi olan var mı 😞
Aylinannesi Mbnair canım benim zerdeçal ve limon kokluyodum biraz geçiriyodu sonra baktım olmuyo cok kötüyüm dr a söyledim bana metpamid bulantı hapı yazdı öyle hallettim ama tabi dr önerirse kullan
NeverTooLate Mbnair ben 13+6 oldum ama hala devam ediyor şiddetle.Yeşil elma ve leblebi iyi geliyor bana özellikle yeşil elma
Hvr Mbnair canım çokta bir önlemi yok galiba 12 13 haftalık olana kadar çekicen mecbur sonra hepsi geçiyor
melegiminannesi Valla ben o haftalarımda değilde 7 ve 9. Haftalar arası baya midem bulandı hic bişey yiyemedim senin gibi çareyi salatalıkla buldum o geçirdi bitek sende biseyler atıştır hangisi sana iyi geliyor onu ye kişiden kişiye değişiyor canım mide bulantısı bazisinin hic gecmiyor bile 😉 sana tavsiyem çok acıkmamaya bak acıkınca da oluyor mide bulantısı. Şuan 13 haftalığım şükür biseyim kalmadı öyle sana da nasip olur inşallah gecer 🤲❤
Gamzeackyldzshn Mbnair senın adına uzgunum senı ben anlarım 13.haftalarda benım yenı yenı gecmıstı sua. 19 haftayım bazen arada hala bulanır mıgdem
Sevcanesme Mbnair canım daha yenisin 13 14 haftaya kadar sürer canım maalesef bende yaşıyorum daha mide bulantısı
Mbnair Benim gibi kusarken ağlayan bir insan için çok zorlayan bir durum 😓 umarım bir an önce biter. Teşekkürler önerileriniz için
Mbnair Gunes05 inşallah senin bulantıların da bir an önce biter canım. Senin kadar dayanabileceğimi sanmıyorum bu duruma. Bulantı hapı içmeyi denedin mi?
Gunes05 Mbnair içtim canım ilk zamanlarda içmeme ragmen kusuyordum.Sonra ilaçla durdum ama içmezsem kusuyordum. 5 kilo verdim sonra geri aldım. Drum 10 gün önce ilacı bırakmam söyledi. İlk bıraktığımda cok zorlandım ama şimdi daha iyiyim şükür. Gerçekten cok zor günler gecirdim:(
Askkokuluyavrum Mbnair 14 haftalığım daha yeni yeni geçmeye başladı Allahım yardımcın olsun mideni boş bırakmamaya çalış canim sürekli tıkın salatalık domates iyi geliyodu bana
Minifasulye Mbnair eczaneden bulantı için bileklik alabilirsiniz taktıktan sonra 5dk içerisinde kesiyor bulantıyı, bende bulantı yüzünden gece uykudan kalkıp banyoya zor yetişiyprdum kullanıyorum faydasını görüyorum.