Ysmyank Kızlar yakın zamanda sancaktepe ilhan varank hastanesinde dogum yapan var mı Doktorları ilgilimi hastane temizmi Odaları tek kişilik mi acaba ??
IzguVeAnnesi Ysmyank Benim esimin tarafindan dogum yapan var orada cok memnunlar . Bende ne kadar temiz olduklarına sahit oldum ki orda konustugum gebelerde hep ayni seyi soyluyorlar ☺️ Allah izin verirse bende dogumu orada düşünüyorum.
Ysmyank Bende 30 haftalıgm orda dogum yapmayı düşünüyorum ama yinede terettürlerim var teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için 😊
IzguVeAnnesi Ysmyank Rica ederim ben yatış odalarını da gördüm tek kisilik ve tertemiz banyosu da oyle ☺️
Duyguxx IzguVeAnnesi hastane yeni olduğu için temiz canım 13 yaşında kardeşim yattı enfeksiyondan. Yanında ben kaldım tertemiz odalar ama ilgilenmediler bi çarşaf değişmeye 5 saat sonra geldiler . Özel gibi değil tabiki
zrbb IzguVeAnnesi benimde son 18 günüm kaldı orda doğum yağacağım daha önce göztepede doğum yapmıstım pdalar çift kişilikti burada herkes tek mi kalıyor yani refakatçiye izin var mı peki bilginiz var mı
IzguVeAnnesi zrbb Refakatciye izin var bildigim kadariyla odalarinda tek kisilik oldugunu biliyorum .😊