harmankaya Kızlar ultrason görüntümde bebeğin dudağı ultrasın kaynaklı mı öyle çıkmış yoksa yarık dudak falan mı aklıma takıldı ya yardım edin
ecemk94 harmankaya öyle olsa mutlaka doktorunuz söylerdi. Kaçıncı hafta bilmiyorum ama detaylı ultrason da da çıkardı illaki. Renkli ultrasonda illaki böyle görüntüler olabiliyor. Bebeğin yüz çevresinde başka şeyler denk gelebiliyor. Öyle bişeydir muhtemelen
Joye harmankaya yarık dudak sadece dudak degıl hafif damakta da oluyor. Normal ultrasonda ona bakıyorlar ve mutlaka doktor bilgi verirdi basit ve söylenmeyecek bir şey değil .
harmankaya ecemk94 merhaba detaylıda bakan kadın dudağının orda bişyden şüphelenmişti sonra uzman bi radyolog geldi ve bi sorun göremediğini bi sorun olmadığını söylemişti galiba o anı yaşadığım için tedirgin oldum biraz
ikincibahar_08 harmankaya doktor bu ihtimale karşı zaten bakıyor detaylı da da inceleniyor öyle bir şey olsa söylerdi doktorunuz
harmankaya ikincibahar_08 merhaba detaylıda bakan kadın dudağının orda bişyden şüphelenmişti sonra uzman bi radyolog geldi ve bi sorun göremediğini bi sorun olmadığını söylemişti galiba o anı yaşadığım için tedirgin oldum biraz
ecemk94 harmankaya bir daha ki kontrolde sorarsınız mutlaka inşallah güzel geçer her şey. Sağlıkla gelsin 🙏
ikincibahar_08 harmankaya anladım böyle bir konuşma geçtiği için tedirgin olmanız normal kontrolde doktorunuza tekrar sorun böyle şeyler normal bana yarık dudak gibi gelmedi ama
harmankaya ikincibahar_08 çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı iletişim numarası var doktorumun ona da sorarım yarın 🙈