nohutumm Kızlar merhaba hastane ve doktor arayışında olduğum için bikaç hastaneden muayne ve doğum fiyatı aldım sizinlede paylaşmak istedim, Bağcılar medipol mega sema yılmaz 3900 muayne normal doğum 80 bin sezeryan 130 başlıyor. Ataşehir medicana 6050₺ muayne doğum söylemediler. Türkiye hastanesi 3500₺ muayne doğum söylemediler.
citlembiks nohutumm sefaköy biruni üniversitesi muayene 3600 , normal doğum 65 sezeryan 75 bin dediler
htc5858 nohutumm bu fiyatlar ne böyle yazık günah, bebeği onlar doğuruyor galiba, 😄 ben Ümraniye çamlıca erdem hastanesine gidiyorum muane 1800, normal doğum 25 sezeryan 30 bin
nohutumm htc5858 ahahaha kesinlikle katılıyorumfiyatkar aşırı uçuk siz memnun musunuz acaba hastane doktor nasıl fiyatları gerçekten çok iyimiş
nohutumm htc5858 gerçek fiyatlar çok iyi amq erdem hastanesiyle ilgili yorumlar iyi değil gibi devletten bir fark yok odaları küçük eski ilgisi doktorlar yazmışlar sizce nasıl
htc5858 nohutumm memnunum hastanede güzel doktorum da, ben Vefa hanıma gidiyorum çok az kaldı inşlh doğumum olacak 😊 🩷
cansudemir1010 medipol Çamlıca hastanesine gidiyorum bende muayeneler için 3000₺ normal doğum 45.000 zorunlu sezeryan için 65.000₺ istendi. benimkiler ikiz olduğu için +10.000₺ de ikiz farkı istendi tabi 😅
Aycha findiktanesi Merhaba, Doktor hanımın ilgi, alakası, bilgilendirmesi, telefon numarasını paylaşma / paylaşmama durumu hakkında bilgi verebilir misiniz, lütfen? Teşekkür ederim.🌸
htc5858 nohutumm daha doğum yapmadım ama muane ve doktorum da memnunum genel olarak bir sıkıntı yaşamadık
yagiz_didem Pendik MedicalPark da muane Ayşe Zehra kaya ya 7200 ıdı sezeryan 90 bındı ben doğum paketı aldım 170 bıne