ikibebeliannis Allah kolaylık versin. Ben seni yargılamıyorum. Her iki kararına da saygı duyarım. Aldırma zamanı geçmeden karar ver bence. Korunurken bile kaldıysa Allah doğurmanı istediği içindir. Benim eşim de 4. Çocuk. Onlarda erkek çocuk bi nevi ihtiyaç ve soy devamı. 3 kızı varmış. Maddi olarak zor durumda oldukları için ve yaşladı çok fazla olduğu için aldırmaya karar vermişler. Doktordayken kayınvalidem korkmuş aldıramamış. Sonra eşim olmuş. 14 yaşından beri ailesiyle birlik olmuş ve hastalıklarında en doğru ve hızlı şekilde kurtarmış, işlerini kalkındırıp büyütmüş. Çalışmış çabalamış, moral vermiş ve sıcacık yuva oluvermiş. Sonra eşim dışarıdaki işlerde de çalışmaya başlamış. Hiç uykusuz senelerce çalışmışlar. Ve en önemlisi de kimse kendi geleceği için değil birbirinin geleceği için çalışmış. Birden maddi durumları düzelmiş, eşim memur olmuş. Ve herkes çok şaşırmış. Dedikodular dönmüş saçma sapan. Herkes kızına istemiş resmen kız tarafı olmasına rağmen. Ve ciddi ciddi ihtiyaçları varmış, hayırlı evlat olmuş. Şimdi her gün yanlarına gidiveriyo işi olmasa bile hatır alıp geliyo. İşlerini görüveriyo. Ben de gidiyorum genelde, kalmamız gerektiği durumda eşim gidelim artık demesine rağmen kalıyorum. Çünkü gözlerimle görüyorum verdikleri mücadeleyi. Diyeceğim o ki Allah ın planı vardır muhakkak.