Fatmamut Doğuma yakın bebek hareketleri daha mı hafif oluyor 😇37 haftayız şimdiye kadar içerde koşturan çocuk yine hareket ediyor ama daha naif 🙃endişelenmeli miyim bilemedim
Es07 Fatmamut Benimki de eskisi gibi hareket yok Doktor alan daraldığı için diyor Kaygılanmamak elde değil 38 olduk biz 🐣
minin Fatmamut benimde son ayımda azalmıştı kıpırdaması hele doğum yaptığım gün hiç hissetmiyordum hareketlerini
Fatma_furkan1996 Fatmamut hareket ettiği sürece endişe etme canım yeri daraldığı için vurmadan ziyade kayma gibi oluyor 38 haftayım bende sağdan soldan süzülüyor sürekli bazen acıtıyor hatta
papatyakokulugece Fatmamut bişey olmaz bacım benim oğlumda az hareket ederdi az hareket etmesi uslu çocuk olacağını gösteriyor genel konuşuyorum
papatyakokulugece Fatmamut bende tedirgin olmuştum biliyor musun acaba bişey mi var diye😂 gayet sağlıklı dogdu.kızımda sabahlara kadar tekme yerdim oglanda fazla tekme tokat olmadı kız hiperaktif. oglan sakin
Fatmamut papatyakokulugece bu abiden de hareketli karnımda diyorum ki bu daha fena olacak 🤣neyse doğum kiloları gider 🤣