bahar616161 Merhabalar benimde 15.haftada erkek tomurcuğuna benziyo dedi doktor net bise demedi Ayrıntılıda doktor bacak arasini acmamasina rağmen 2 kere erkek dedi 21.haftada artik erkektir diyorum bende heralde
birLinaaannesi96 gulsedarslan iki kızımıda özel hastanede 12. Haftamda yüksek tahmin etti aynı doktor. Sonra 2-3 hafta içinde kesinleşmişti 😌🙏🏻
Fat_maa pamukayhn ben ayni sekilde hem devlette hemde ozel klinige gidiyorum sali gunu 17 haftalikken bana kiz bebek dedi bende erkek hissediyordm şok oldum😄
yoncahan agilkaya Ya o neden oluyormuş nasıl anladın kontrol mü ettiler çok geçmiş olsun canım korkma Rabbim yardım etsin şifa versin inşallah
agilkaya yoncahan ben ilk gebeliğimde de yaşamıştım bu sorunu canım ve hep olacağını söylemişlerdi bu gebeliğimde daha erken kısalmam olduğu için serklaj yapıldı. İlk gebeliğimde iğne fitil ve istirahatla dikişsiz doğurmuştum. Çok teşekkür ederim
guns 2li taramada tahmin etmişlerdi 17de öğrendim net olarak devlette erken gidilseydi erkenden de öğrenebilirdik bence💙
ilknuryvz haftada fakültedeki hocamız tam göremedi.Kıza benziyor dedi. 14+5 de özel hastaneye gittim erkek dendi. 17 haftalıkken tekrar kontrolüm vardı gittik hocamız kız beklemeyin oğlan dedi ve kesinleşmiş oldu. Rüyamda da iki kere görmüştüm oğlan çocuğunu. 🥹🧿💙
Fat_maa pamukayhn nasil bu kdr eminsiniz yani ben pek anlamadm bide dedigim gibi 17 haftalikken ozeldeki doktor emin bir sekilde kiz dedi ama ultrasyonda 16+5 gorunuyormş
pamukayhn Fat_maa emin değilim tabi ki göz yanılması da olabilir gördüğüm kadarıyla pipisi var benim ultrasonumda da vardı 🙂
mrs_yldrm ezerg yaa bana da 12 haftamda kıza benzetiyorum dedi mart 5 inde gidecem bakalım hayırlısı ile🥰