betul_yldzz Arkadaşlar 7. Haftamdayım kan tahlili yaptırdım kan’da CMV Enfeksiyonu çıktı nedir bu bilen var mı sıkıntılı bişey mi acaba
yahnilikeskek betul_yldzz bende 13 haftalık hamileyim yüksek çıktı. Ama mayısta da transfer olmadan yüksekmiş. Doktor öncesinde geçirmiş olabilirsin bu ihtimal daha yüksek ama perinatoloji avidite testi yapsın fedi. Kesinleştirmek istedi öncesinde mi geçirmişim hamilelik sırasında geçirdim diye. 🤨
betul_yldzz Lavin1027 Tarih Tahlil Sonuç Sonuç Birimi Referans Değeri 10.02.2026 03:23 AKŞ GLUKOZ 84 mg/dL 74 - 109 Anti CMV IgM 3,12 Indeks ‹ 0,85 Anti HCV 0,09 S/CO ‹ 1 Anti HIV 0,07 S/CO ‹ 1
Lavin1027 @betul_yldzz sizinde CMV ıgm sonuçlarımız aynı ben bugün Avidite testi verdim sizde en yakın zamanda perinatoloji’ye gidin bence eski enfeksiyon mu yeni mi ona bakacaklar
betul_yldzz Benden tekrar kan tahlili aldılar onda çıkacakmış hamilelik öncesi mi sonrası mı olduğu o bölüme yönlendiren olmadı ama of inşallah ikimizinde bi sıkıntı çıkmaz ya
betul_yldzz Lavin1027 Evet canım bu şekilde çıktı en son senin ne durumda -Anti CMV IgG > 250,0 AU/mL < 6 -Anti CMV IgM 2,89 Indeks < 0,85 -CMV IgG Avidide YÜKSEK, 0.83 index
Esraa02 Benimde bı hastane de verdiğim IgM pozitif çıktı. Doktor hamilelikte yalancı poztifler çok oluyo dedi. Başka hastaneye fakülteye gittim. Orada IgM negatif igg yüksek ve avidite de yüksek çıktı. Çok şükür hamilelikten önce gecirmisim yani. Korkmayin bazen yanlış çıkıyor mus