bluemom24 39+4 olduk bebeğin kafası hâlâ kanala girmedi yukarıda karnım doğum sırasında kanala girme gibi bir durum var mı ? Veya 40lı haftalarda
elinaz1 bluemom24 ben böyle bir post açmıştım arkadaşın biri doğum sırasında girdi demişti . Hatta kaynanası senin karnın yukarıda daha doğuma var demiş ama sancı başlayınca bebek bulmuş çıkmanın yolunu . Karının düşüp düşmemesi ile de alakalı değil o zman doğum demiştim kendi kendime😅
bluemom24 flz3576 baş aşağı doktorum doğum sancısıyla da girebileceğini söyledi ben yaşayan var mı diye sormak istedim yinede
flz3576 bluemom24 anladım evet bagzılarının son dk bile oluyormuş ben baş aşagı değil sandım canım pardon inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Es07 Girer bence canım Baş aşağı ise inmesi kolay olur diye düşünüyorum Benimki 32 den beri baş aşağı 35ten beri başı kanalda dayalı 38 daha gelen giden yok Sizinde beliniz,pelvis kemiğiniz çok ağrıyor mu Ben yürüyemiyorum bile 😮💨
Mom_1217 Es07 benim de pelvis kemiğim ağrıyor yürüyüş yapınca yada pilates yapınca ağrısı geçiyor rahatlatıyor