inciminci gunesdamla selam bizimki 29+3 oldu geçen hafta gittim o zaman 1300 gr dı maşallah hareketli bir çocuk geliyor sanırım bana bazen karnımdan çıkacak gibi hissediyorum ☺️
Sevgiiss gunesdamla 27. Haftada 1100 gramdı şimdi 28 haftayız baş aşağı durduğu için ağırlık hissi yaşıyorum o kadar 😄
babyymom59 gunesdamla 27. Haftada 1.100 gramdı şuan 28. haftadayız 31. Haftada gidicez bi daha bakalım ne kadar olucak ozamana kadar
busraayakup Daha doktora gitmedim kilo bilmiyorum ama bu haftalarda değişik hareketler hissediyorum 😅 Yeni güncellemeler geldi sanki dalgalanmalar falan
Hkbra turna_6 aynen en başından beri bende de vardı ama bu aralar yoğunlaştı lap lap atıyor afedersin. Ayrıca aşağıda baya baskı var kemiğim acıyor resmen normal mi bilmiyorum
buseblt ay bizimki içeride titreşime alınmış 3310 telefon gibi arada titreyip duruyor 😂 ve wc’den çıkmadan yine dönüyorum yoruldumm beee 16’sında inşallah kontrol varr bakalım kaç kg olmuşşş bebiş
ayseannesafakbaba 28+4 olduk kontrol var bu sabaha bakalım ne kadar oldu 24 haftalıkken 950 demişti doktor inşAllah büyümüştür 🌸
turna_6 yok kokulu degıl kasıntı falanda yok . ama artık baskı yüzünden kemıgım çok ağrıyor… Zor günler yolda dıye yorumluyorum eskıdı gıbı rahat hareket edemiyorum..