kumru1578 Kızlar çok şiddetli mide bulantım oluyor ilaçta etki etmiyor bilgileri olan bana yardımcı olabilir mi 9 haftalık
merylii_ Joye kumru1578 benimde aynı şekilde ilk gebeliğimde de bunda da kullanıyorum sıfırlamıyor ama en azından kusmayı engelliyor gece yatarken iki tane içiyorum bende
endlesslove1 kumru1578 zofer kullanıyorum canım doktor yazdı bana prilam prizin türü ilaçlar hiç fayda etmiyor zofer 10 dk içinde kesiyor bulantıyı
Irem-61 kumru1578 ay kuzum Allah yardımcın olsun. Ben 34. Haftanın içindeyim hala kusuyorum . Deveci armut’u iyi geliyor
alyoo kumru1578 Akşam 2 sabah 1 öğlen 1 içiyordum 3 farklı ilaç kullandım hiçbiri etki etmedi en sonunda hepsini bıraktım sinirden
Joye kumru1578 prillamı akiam yatarken 2 tane almaya başladıktan sonra daha iyi oldum. Sıfırlanmıyor ama rahatlarıyor. Bir de öyle deneyin
gebebayan kumru1578 yatarken içmeyi dene canım en fazla 4 taneye kadar içilebiliyor günde zaten sadece hamileler için olan bir ilaç zararı olmaz
babyyyyyyy İlk gebeliğimde prillam tek içtiğimde bana da fayda etmemişti akşam 2 adet içmeye başladım çok güzel faydasını görmüştüm
kumru1578 Irem-61 inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ❤️
yesimaksa kumru1578 gündüz zofer içiyorum gece yatmadan önce de pirillam 2 tane içiyorum delice kusan ben şuan 31 haftalığım yeni kesildi kusmalarım doktoruna danışıp zofer almalısın kesinlikle zofer in yeri bambaşka