Sedef21 Lavinyam06 ben çalışmıştım canım, doktorum günlük hayatına devam et demişti aksine kan dolaşımı için haraket etmek gerekiyor ben kendimi zorlamadıkça her işimi yapmaya devam etmiştim
mom28_ Lavinyam06 sürekli yatmak gerekmiyor ilk iki gün agır kaldıma spor yapma ayakta cok durma diyolar sonra yine dikkat ederek normal hayata devam sürekli yatmanın olumlu hicbir etkisi yokmus
saltur Lavinyam06 korkmayın ayakta olmakla düşmez bişey olmaz aksine bol bol yürüş yaparak kan akışı sağlanır ama siz yine de çok yormayın kendinizi her bünye farklı benimde 2 tüp bebek deneyimim var her ikiside tuttu çok şükür ilk çocuğumda korkudan hep yatıyordum sonra sonra ayaklandım ikinci bebeğimde ise oturmaya fırsatım bile olmuyor çok hareketli bir oğlum var sağ olsun hiç dinlenmeme fırsat vermiyor bu saat olmuş ayaktayız haylen işte sadece öğlenleri uyuduğu zaman bende onunla beraber uyuyorum
meltemoztuurkk Ben de aynı şekilde çalışıyorum hiç izin almadım sadece transfer günü yattım ertesi günü kalktım dışarı çıktım günlük hayatıma devam ettim
dozkaraca İlk denememde bilgisiz ve kaygılıydım, hem izin hem rapor aldım 15 gün evde kaldım. Biyokimyasal gebelik oldu. Yani tutmadı. İkinci denemede 3 gün evdeydim. Pazartesi işe başladım. Kısa yürüyüşler yaptım bol su içtim. Tuttu çok şükür 🙏🏻
Sedef21 Lavinyam06 malzemeler ağırdı kasalar da geliyordu ama sağ olsun oradaki çalışanlar bana yardım ediyordu yani kasaları kaldıramıyordum aksine oturarak yaptım bir işti ama çok oturmak da iyi değildi arada kalkıp yürüyüş yapıp su içmeye falan gidiyordum
Lavinyam06 Sedef21 tedavi için para birikmek istiyorum eşime destek amaçlı 2 gün çeyrek part olarak Flo da çalışacağım bu süreçte tedavi olsam zorlar mı ondann merak ediyorum ayakta olacağım ama sürekli 🥹