pembeayakkabilikiz Kızlar kaplama dişim ve dolgum düştü hamılelıkte dolgu yapılır mı yaptıran var mı aranızda ?
tugcelice07 pembeayakkabilikiz ilk üç ay ve son üç ay önermiyorlar iğne yaptıkları için ara aylarda yapılıyor ben yaptırdım tabi doktor a sorarak yinede
Lilamorr06 pembeayakkabilikiz benimde bazı işlemlerm yarım kalmıştı dişçim ilk 3 ay ve son 3 ay acil değilse yapmıyoruz demişti. Ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün ağrı vs varsa
nyra pembeayakkabilikiz evet geçenlerde yaptırdım. 2 dolgum düşmüştü orayı temizleyip yaptılar 5 dk süren bir işlem zaten herhangi bir ilaç iğne vs yapılmadığı için bir zararı da yok rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Her ihtimale karşı dr unuzdan diş için onay kağıdı alıp öyle gidin
merve_tp Ben de doktoruma bugün kontrolde sordum. Yaptır dedi. Diş doktoru rapor isteyebilirmiş doktordan onay olarak
pembeayakkabilikiz Lilamorr06 son 3 aydayım bende haftaya randevum var soracağım şimdilik ağrı yok ama dişlerimde 4 tane işlem olması gerekıyor bıde bunun emzirme dönemi var 😣
Lilamorr06 pembeayakkabilikiz şuan ağrı yoksa emzirme dönemi daha güvenli bence en kötü sağıp atarsın ki atmanıza gerek yok diyolar