damlasv lala_666 her hafta ciğer yiyorum doktoruma da soruyorum kan yapar iyi olur diyor yenmez diyenlerin tek sebebi hurafe genel olarak bakteri konusundan çiğ ete dokunmayın zaten
atesismom ya arkadaslar çok komiksiniz😂 öyle bir iz söz konusumu yok ciğer yedik izi çıkacak yok çilek yedik kırmızı olacak😂😂😂 herseyden yedim allaha şükür oğlum turp gibi inanmayın
myangelson Mavininbiri sakatat falan da yasak değil ayrıca Yasak evet. Doktorların çoğu yasaklıyor yüksek a vitamini içerdiği için.
rabia5310 Ben yesim bol bol olması kızımda leke zaten yemekle alakası yok ciğere dokunup vücuduna dokunma annem bana hamileyken ciğer doğrarken omzuna dokunmuş benim omuzumda doğum lekem var aynı yerde
lala_666 Busra5222 haklısın bir sorayım insAllah lekelenme olmaz vücudun da küçük olsa da olur yüzünde falan olmaz inşAllah
lala_666 sarilale123 sağol canım ya içim rahatladı😂 ben unutdum ya götümemi çektim karnimami yüzümemi 🤣🤣 unutdum gı
lala_666 Mavininbiri aslında doktorum bana ciğeri birazcık kanlı ye diyordu bana kan yapıyormuş nebliyim ya 😂
1oglanannesi lala_666 bende duydum ciger yerken elini nerene vurursan bebeyin orasında olur diye duymuştum ben zaten gebelıkden de önceden cigerden tiksindim