gulizar1325 İlk kan testimi pazartesi günü verdim beta hcg sonucum 196 çıktı. İlk gebeliğim olduğu için bilgi sahibi değilim yarın yani perşembe tekrar gidip kan verip baktıracağım ama 196 olması kötü ya da tehlikeli bi durum mu? *Yorum bekliyorum.. *
1905_1 Neden kötü olsun ki 60-70 lerle öğrenip sağlıklı gebeliği olanlar var. İçini ferah tut inşallah zamanla artacak
Ayro edaabykl Ayy kendim gibi birini buldum. Benim de beta HCG 19 adetim 6 gün geçmişti ama şöyle bir bilgi vereyim. Geç yumurtladim aslında regl takvimine göre 27 Ocak ama ben ovulasyon testi ile 31 Ocak 1 Şubat arasi yumurtlama olduğunu gördüm. HCG testim ise yumurtlamaya göre hesaplarsak regl tarihinde bu şekilde çıkmış oluyor yani yumurtlamadan 14 gün sonra 19 gördüm bu akşam tekrar verecegim imarimm artmıştir yaa
buketdeniz19 gulizar1325 hayır canım önemli olan ilk değer değil 2 günde 2 katı artması önemli olan ben ilk 13 ile öğrenmiştim adetime 4 gün kala şuan 12 haftalık olduk
dalyaluna35 Beta kişiden kişiye gore degisir ve ilk beta onemli degildir onemli olan 2 gunde ne kadar arttığı, saglikli olmasi icin 2 gunde en az yuzde 60 olmasi gerekir
beautiful_ gulizar1325 ilk betam 141 çıktı 20 gün sonra gittim 6+1 olmuştuk kalp atışını duyup eve geldim ❤️