bmkl daha doğmadı ama bebek altı değiştirme örtüsünde sadece tek kullanımlık tavsiye ediliyo. bir de yenidoğan alışverişinde beden olarak yedek alınanlar 2-4 aylık veya 3-6 aylık gibi büyük beden alınması öneriliyo. Juno mıydu neydi bebek yatağı gibi küçük şey önerilmiyo. babynest önerilmiyo. Sarı renk kıyafet ve eşya önerilmiyo. Annem bir de bebeğin boğazını sıkan ve dantelli kıyafeti yenidoğana giydirme dedi. Bebek bakım seti adındaki tırnak makası ve makas gibi şeyler için yenidoğanda erken bulunuyo. Küçük oyuncak kesinlikle yenidoğanda yasak. Bazıları çok seviyo ama pahalı bebek bezi çöp kovası vad ya onu önermeyen var. Ayrı bebek odasını hazırlamayı önerilmiyo bebek küçükken. Maddi olarak zorlayabilir, erken gibisinden. Oto koltuk ve bebek arabası gibi şeyler için erken diyen var. Bebek bezi değiltirme masası saçma diyen var. Fazladan emziğe ve bebek beşiği korumasına gerek duymayan var. Güneş kremi yenidoğanda önerilmiyo. Yenidoğan bebek için ıslak mendil yerine bebek için olan pamuğu suyla ıslatıp silmeyi öneriyolar. Yenidoğanda yastık genelde kullanılmıyomuş. Ben alıcam ama biberon/emzik temizleme sabununu matlaştırıyo deyip önermeyen var. Bebek süngeri önerilmiyo. Ben alcam ama keçi kılı bebek tarağını önermeyen var. Reflü yoksa reflü yatağını önermeyen var. otomatik ana kucağını her bebek sevmeyebiliyomuş. Aklıma grlen bunlar. önerilen ve duyulmamış şeyleri de söyleyebilirim. Çok araştırıyorum. Emziği bazı bebekler sevmiyomuş o yüzden sadece gece emziği almayı düşünüyorum