gecemavisiii Kızlar biri büyük diğeri yanında çok daha küçük gebelikte normal mi bu çok garip geliyor bana 😄ilk gebeliğim bu arada. Yada düzelir mi haftam ilerledikçe 19 um
SeydaHsn gecemavisiii benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama öyle kaldı ya neden acaba🤣 şimdi 2. Ye hamileyim inşallah eşitlenirler 🤣
defnosunannesi_ gecemavisiii benim kiler aşırı büyük zaten daha da büyüdüler kafam kadar olucaklar az kaldı 😅boy ölçümü yapmadım arasında ama aynı gibiler ya hiç Göresim yok öyle yükler bana ,emzirirken fark oluyordu ama süte göre 🤣
defnoloj gecemavisiii normalde de zaten ikisi aynı değil gebelikte ve doğum sonrasında daha belirgin oluyor fark
gecemavisiii defnosunannesi_ işte anne olunca veya emziren anne olunca vücüdümuzdan bol ödün veriyoruz maalesef ki 🙃😟
gecemavisiii defnoloj evet çok az fark vardı ama bu kadar değildi şuan sanki sadece sol meme büyüyor ve sadece o kaşınıyor
defnoloj gecemavisiii hormonlar sağolsun herşeyi alt üst ediyor 😀 bende asla teri kokmayan bir insandım terim kokmaya başladı kendime inanamıyorum