parildayanyildiz2 aybarsyigit ediyordur inşallah bende aynı durumdayım benimde yavaş çalışıyormuş zaten gebelikten halsizlik oluyor ama onunda çok etkisi varmış malesef
aybarsyigit Fatmanur_0416 çok teşekkür ederim dua ediyorum sürekli oğlumu ihmal ettiğim için bu kadar kafaya takıyorum açıkçası 😔
Fatmanur_0416 aybarsyigit hormonlar canım hepsi geçecek inşallah 🥰 rabbim en kısa zamanda içini ferahlatsın inşallah 🥰🌸
salihaturky Bende çok kötüyümmm uykuyu halsizlik enerji sifirr bir de mide bulantısı kusma çıktı başıma çıldırıcam
aybarsyigit salihaturky bende aynı sabah gözümü açtığımda an wc ye koştum kusmak için gün boyu da bulantı gitmiyor ilaca rağmen
melisasak35 aybarsyigit benimde 3.cü hamileliğim durmadan uyuyorum büyük oğlum sabahçı bikaç kere okula götüremediğim bile oldu 10 haftadayım hala uyuyorum 😩🥱
Simayo İlk trimester’ın şanındandır o halsizlik. Ben de çalışırken çok zorlanmıştım. İnsan kendi anlattığı derste, ders anlatırken uyuyakalacak gibi olur mu? Oluyordu işte 😂
bsrbrkysr184_ aybarsyigit aslında çok normal bu durum ama sen yine troit ve demir vs gibi kan değerlerine baktır tabi baktırmadıysan 😇
aybarsyigit bsrbrkysr184_ hipotiroidi hastasıyım zaten ama sabah aç karnına ilacı içtiğim an geri kusuyorum etkisini goremiyorum
busra3868 aybarsyigit 6+4 deyim. Aynı anlartığınız gibiyim sadece yatmak uzanmak istiyorum. Ama gece uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum
2kids1mom aybarsyigit Sanki beni yazmışsınız benimde oğlum 3 yaşında 8+5teyim gözlerimi açamıyorum ona tv açıp beş dk uyumaya çalışıyorum bu hamileliğimde çok zorladı bu durum benide 😖
aybarsyigit 2kids1mom bende aynıyım bugün serum taktılar biraz daha iyiyim ama işte her gün takılmıyor serum da 😔