Rmeysa_01 Blossommm kaç şişe bitirdim sayamadım gaviscon mide şurubu günde en fazla 4 defa kullanılabilir bana çok fayda sağladı
edaabykl Blossommm ya gaviscon yada tahin ikisi cok iyi geliyo tahin sabah aksam 1 tatli kasigi iyi geliyo hemde bebege cok faydalı hem kilo almasina hem dogal yag oldugu icin beyin gelişimine destek veriyor
Baahaar Blossommm bn yanınca içiyordum herkeste değişiyormuş kiminin yanmıyor. Bazıları şurup kullanıyor
Rmeysa_01 Blossommm ben uzandığım an başlıyodu başta mide olduğunu anlamamıştım çünkü boğazım çok acıyodu naneli şurup olduğu için mi bilmiyorum ama midem ferahlıyodu
Rmeysa_01 Blossommm aynen doktoruna ilacıda söyle kullanabilir miyim de banada özeldeki doktorum yazmştı
Es07 Bebek aşağı inene kadar devam etti benim 32 hafta sonrası biraz daha rahat etti midem Ama ne yesem dokunuyor bana 😮💨
Blossommm Es07 benim de üç gündür böyle,tansiyon ihtimali için corasprin verdi o mu yapıyor anlamadım.
Es07 Blossommm Tansiyon çok önemli gebelikte canım Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah bebeklerimizi