esmacuk Siyah2418 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Diğer yavrularınız kaç yaşında Bende ikinci bebişinle tekrar geldim buraya son adet 31 Aralık uygulamaya göre 6+0’ız 😍
melegim91 Siyah2418 Hoşgeldin bacım bende plansız 3.ye hamile kalmışım geldik gene buralara Allah yokluğunu göstermesin yoksa nasıl vakit geçerdi 😅😅
Siyah2418 esmacuk bebiş doğduğunda kızım 6 oğlum 4 olacak inşallah 🤲🫶sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin ilk çocuk kaç yaşında
esmacuk Siyah2418 ya çok güzel aralıkları birbirine çok uzak değil arkadaş olurlar birbirlerine Benim de kızım mayısta üç yaşına girecek ,üç buçuk yaş gibi olacak aralarında
Siyah2418 esmacuk maşallah sağlıkla dogsunlar ben tabi hala şoktayım tam idrak edemedim istediğim bir gebelikti ama ben seneye doğum yapmak istiyordum 😁 bu sene Rabbim nasip etti ne yapalım
Siyah2418 melegim91 hahahah doger çocuklarınız kaç yaşında 🫠 ben istiyordum ama biraz erken oldu 1 sene daha geç olsa iyiydi 😁
melegim91 Siyah2418 aynen bende istiyordum ama seneye 😁 büyük oğlum 10 yaşına girecek diğeri 3.5 yaşında aralarında 4 yaş olacak Tam nasipse