Sezei Yldz34 var gibi ben iğnenin 15 yada 16. gününde yapmıştım şimdi ne desem bilemedim kuzum kan ver en iyisi inşallah vardır 💕
Yldz34 Sezei inşallah 🥹💖 9 martta vericem kan sabahta ilk idrarla yapacağım test sonucu tekrar paylaşırım sizinle 🤗
Sezei Yldz34 tabikide buraya atarsın tekrar bakarız ama bana var gibi geldi çünkü testteki silikleşme ve tekrardan koyulaşması arasında bariz bir fark var 💕
Yldz34 Sezei doğru söylüyorsunuz farkı baya belli evet ama sevinemiyorum bile testler çok kez yanılttı awoxda hiç böyle birşey yaşamadım ama 🤗
Yldz34 Sezei Cimcime30  sanırım awoxda bozdu hamile olsam daha net çıkmaz mıydı canım çok sıkıldı sahurdan sonra sabah 2-3 saatlik idrarla bi yaptım negatifti uyanınca yoğun idrarla yaptım böyle sonuç
snmyea Kızlar aşılamamın 13 günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif adetime 4 gün var aşılama yaptıranlar yardımcı olur musunuz ? belirti yaşayan yaşamayan test zaman pozitif olur ?
Cimcime30 snmyea 18 martta adet oldum bu ay Rahım kalınlığı çıktı hoca Bıyopsı yaptı temız çıktı ılk adetımde tekrar aşılama yapılacak
snmyea Cimcime30 hadi inşallah canım bende ilk defa yaptırdım ama işte insan dayanamıyor adete 4 gün var daha