yldzilhan Evet nerden başlasam bilmiyorum ama şunu söylemeliyim annelik gerçekten çok kutsal güzel Harika birşey neden cennet annelerin ayaklarının altında denmiş şimdi daha iyi anlıyorum Gelelim Doğuma Şöyle ki haftam çoktan dolmuş ve ben korkudan dolayı henüz doğuramamış bir gebeydim taa ki artık çevremdeki insanların baskısı artana kadar dedim ben bugün gidicem ve o Doğum olucak inşallah İlk önce nst ye bağlandık tabi sancı yok su yok daha sonra doktor açılmaya baktı ve 2 cm dedi ve suni sancıyı vermeye başladı başlarda yavaş yavaş verdi ve 2 saat sonra 4 cm daha sonra 5 6 derken çok şiddetli bir sancının ardından 8 cm olmuştu sürekli ıkınma isteği geldiği ve ben dayanamadığm için ıkınmalara başladık çok zorlandım ıkınırken kesinlikle egzersiz yapın bu konuda daha sonra doğumhaneye alındım ve karnıma uygulanan baskının yardımıyla oğlumu kucağıma aldım 3.530 gr bir bebek Doğum 10 dakka sancı ise 7 saat sürdü dikişim biraz var evet çünkü nerdeyse yarım saat o sürdü Ama elhamdulillah sonuç olarak kavuştuk yavrumla ben çok okudum Happy momda Doğum hikayesi ama sunu söylemek gerekiyo herkesin Doğumu kendine özel gerçekten hakkınızı helal edin uzun oldu :)
Esraacr yldzilhan cok gecmis olsun yavrunla saglik omur dilerim allah anali babali buyutsun darisi bize insallah
SevgibiR yldzilhan gözün aydın 💟 bende dün gittim ağrım vardı iki cm açıklik da vardı suni vermedi Dr kendi ağrını bekle haftasınu doğar dedi😤uyudum uyandim ağrım bile geçti ya