pengumommy Ramazan da yediğimiz hurmalardan yemek acaba zararlı mı hamileliğin başlarındayim zararlı diyen de var faydalı diyende
Fatmanur_0416 pengumommy bende çok duydum ama hamileliğimin başından beri yiyorum hamileyim halen yiyorum çayın yanında bende bir sıkıntı oluşturmadı açıkçası ben çay içmeyi de çok seven biriyim hurma da çok yerim ama siz yine de sorup soruşturun😊
tugbaustuntas pengumommy rahim ağzını yumuşattığı için başlarda önerilmiyor 1-2 taneden bişey olmaz canınız istiyorsa yiyebilirsiniz fazlaya kaçmadan son haftalarda günde 5-6 tane yemek öneriliyor doğumu başlatmaya etkisi olduğu için
pengumommy egeemomms aşırıya kaçmadan yemek iyi diyende var bilemedim hz.meryeme Allah’ın tavsiye ettiği bir yiyecek bilemedim
Ulkumom pengumommy doğurmaya yardımcı rahim ağzını yumaşatan birşey amaaaaa rahim ağzı olgunlaşmadam bir etkisi olabileceğini sanmıyorum yine de doktorunuza sorun bence.
nazliguneyli10 Bende merak ediyorum çok severim ama bence ramazanda aşırıya kaçmadan 2-3 günde 1 taneden bişey olur mu bilemedim
Daisyy000 pengumommy Yiyeceklerin rahmi yumuşattığını düşünmüyorum(Tabi 1 kg yemedikçe) . 2 gebeliğimde de başından sonuna kadar günde 4-5 hurma yedim hep
bsrelif Çok faydalı bir yiyecek bence bütün hamileler yemeli özellikle bi tane hurma var böyle etli etli olan ona bayılıyorum
sumeyyesummerr pengumommy bende hamilelik boyunca son haftalarda özellikle doğuma yardımcı oluyor diye 6 7 tane günlük yedim. Açılma bile olmadı. Sonuç sezeryan
Havin49_ pengumommy yrngem kızında dedem hacca gitmişti hurma getirmişti oda aşermiş aşırı yemiş ve rahim ağzı yumuşadı 7 aylık doğum yaptı ve doğumu da kötüydü kanaması fln durmadı ben onu gördüğüm için arada 1-2 tane yedim