Ftmn123- arı sütü, organik bal, polen, propolis, ginseng bunları aktardan alıp 1 kavanozda karıştırıyosun hergün eşin 1 yemek kaşığı tüketsin aç tok farketmez o ginseng mutlaka olsun yanlış anlamayın cinsellik içinde çok etkili o yüzden inşallah şifa olsun bazen tıppın yetişemediği yerde bitkisel ürünler devreye giriyo ben neler neler yaptım göbeğime sabunmu bağlatmadım kabak falanmı sarmadık bitki karışımları tükettik neler neler eşim için faydası oldu ama sorun biraz bende olunca zorlandık sakın stres yapmayın afedersiniz ama cinselliği sırf çocuk için düşünmeyin siz keyfinize bakın inanın biran düşünmediğinizde herşey oluyo ben çok takıyodum kafama olmuyo diye o ay herşeyi saldım hayatıma baktım yedim içtim arkadaşımın düğününe gitrim konsere gittim sonra bi baktım hamileyim stres çok etkiliyo herşeyi bide çörek otunu dövüp toz haline getirip balla karıştırın yiyin onunda faydası çok bal organik bal olsun ona dikkat edin çok stres yapmayın olacak diyin allaha bırakın inşallah olur şimdiden şifa olsun hayırlı haberlerinizi alırız inşallah🥰❤