sara29 060436 yok aksine benim saçım çok çabuk yağlanır , kıza hamileyim ya kuru olduğundan bilmiyorum eskisi gibi yağlanmıyor
060436 sara29 yok benim saçım canlı dolgunlaşmıs ama yağlı hissiyatı yok normal dede pek yağlı veya kuru bir saça sahip değildim
060436 annekiz6141 😂😂 canım İzmire sadece tatile gezmeye geliyorum ordaki neresi özel devlet bilmiyorum benimde ailem muğlada yaşıyor sıkça gelip gittiğim yerler aslında hastanelerle ilgili bir alakam yok 😂😂😂
060436 annekiz6141 yemin ederim bu üçüncü gebelikte beyin felan yandı bende 😂😂😂 Ay karnım ağrıdı Allah iyiliğini versin çok güldüm şuan dışarıdayım insanlar bana baktı ya gülmekten 😂😂 kusuruma bakma iki bebe +hamilelik anca bukadar 😂😂
Ebruas 060436 ilk gebeliğimde saçlarım aşırı kalınlaşıp gürleşmişti hamileyken ama 2. Gebeliğimde şu son 1 2 aydır saçlarım dökülmüyor. Ve doğuma da son 3 hafta falan kaldı iki çocuğumun cinsiyeti de aynı oysaki 🤷
hilu 060436 ilk ogrendigim haftalarda avuc avuc dökülme yaşadım 14.haftamda multivitamine başlattı doktorum o kesti
Ebruas 060436 teşekkür ederim hepimizde inşallah. Dökülür bence genetik olarakta dökülme yatkınlığım var sağlık olsun artık napalım🤗