Havin49_ 060436 benim doğumdan sonra bebek beni tanımaya başlayınca oğlumda aşırı dökülmüştü çözümü kesmekte buldum
Havin49_ 060436 evet gerçekten oğlum beni tanıyınca saçımın dökülmesi aşırıydı eşim bile artık isyan etti heryer saç diye 😀😀😀😀
060436 Havin49_ çok kötü oluyor ya saç dökülmesi gerçekten allahın taktiri işte ne gelirse annelere geliyor zaten ah şu babalar onlara hiç birşey olmaz annelik zor gerçekten 🥰😍
rabiabng 060436 060436 Ablam oğlu var hamileliğimde çok saçım döküldü dediğimde şaşırmıştı onunki baya gurlesmis guzellesmisti şuan saçım dökülmesi durdu ama hacim olarak azaldı inşallah ileride gurlesir 🥲
060436 rabiabng bende dökülme yok inşallah olmaz saç dökülmesi gerçekte çok kötü birşey şuan çok güzel hacimli canlı
060436 gizemli00 bende o şekilde yapıyorum hani yerde aklıma birşey takılırsa oraya gidiyorum kısacası artık bu devirde hiç birşeye güven kalmadığı için
Fatmanur_0416 060436 benim başlarda çok döküldü şimdi çok gürlşeti güzelleşti doğumdan sonra ne olur bilemem
annekiz6141 060436 Kızımda çok yaşadım devam etti doğum sonrası da en son sıfıra vurdum djhshsh kızım gördükçe kelime vuruyordu 🤣🤣🤣😄😄😄 şimdi gebeligimde yok dokulmem
060436 annekiz6141 işte bende ikinci gebeliğim kızdı onda çok döküldü bunda çok güzel canlı cinsiyetle ilgisi varmı acaba şuan erkek bebek seninkine baya kötü olmuş cnm 😂😂