Ftmn123- Kızlar rahim filmi 12/12/2024 te çekildim yeterlimi bir daha doktor istedide çektireyimmi ?Eşimin.ileri hareketli hızı%0 ve sperm sayısı azlığı varda ne yapabilirim?
mom28_ Ftmn123- rahim filmi normalde 5 yıl geçerli sizde başka bir sorun mu gördü ki tekrar istedi eşiniz içinde ürolaga gideceksiniz başka bisey yapamazsınız evde
mom28_ Ftmn123- bilgim yok gitmeden arayın bilgi alın ama siz zaten aşılama denemişsiniz bana kalırsa tüp bebeğe yönelin tabi tedavi olduktan sonra
Ftmn123- mom28_ Ama canım nerede tüp bebek olim ya Kayseri şehir hastanesinde tüp bebek için 15 milyar istiyorlar ve rahim filmi de çektirmemi istiyorlar?
mom28_ Ftmn123- eşinizin degeri 0 ken zaten mucize olması lazım hamile kalmak için önce onu tedavi ettirin belki normal yolla bile olur degeri düzelince sizden rahim filmini tekrar kim istedi?5 yıl gecerli normalde
mom28_ Ftmn123- bilemiyorum belki bir sorun görmüşlerdir tekrar istemişlerdir hakkınızda hayırlısı olsun
mom28_ Ftmn123- maddi durumunuz iyiyse özelde daha hızlı oluyor ve daha az yıpranıyorsunuz muamele daha iyi ama durumunuz yoksa devlette indirimli deneyin
Ftmn123- mom28_ Biraz önce Cemal ünlü Doktor Beyin kliniğini aradım 70.000 aşılama 120.000 de tüp bebek denildi çok pahalı ya
Ftmn123- mom28_ En iyisi orası son bir aşılama hakkımda kaldı rahim filmi de çektirrim artık belki ama eşimin değerleri yükselirse belki kendiliğinden olmazmı ya?
mom28_ Ftmn123- zaten eşiniz tedavi olmadan aşılama olmayın yine tutmaz boşuna igne ilac ugrasmıs olursunuz 0 degerin tutma sansıda 0 dır yani maalesef