kavalakurabiyesi Gencbirannis bence 4 hafta beklemeyin çok fazla bu haftalar 2 haftada bir gidilmesi lazım birde usg cihazında 31 yazıyorsa gelişim geriliği vardı söyledi mi gebelik yaşı her zaman son adet tarihidir
kavalakurabiyesi Gencbirannis ve nstye girilmesi gerekiyor doktor çok umursamaz geldi bende 34 haftalığım 32 ve 34 te nst girdim Kontrollerimde her hafta oldu her hafta nst gireceğiz
Gencbirannis eed21 ya aslında bende öyle düşünüyorum özele gidiyorum normalde ama nst için devlete gitsem randevu almak gerekiyor mu illa 1-2 hafta icin
eed21 Gencbirannis Acilden giriş yapıp işte bebeğim için endişeleniyorum falan derseniz bakarlar nst ye
kavalakurabiyesi Gencbirannis doktorunuz gelişim geriliğinden falan bahsettimi bemce siz birde devlete gidin ordan fikir alın hemde nst girersiniz 31 yazması normal değil kilosu kaç ?
Gencbirannis kavalakurabiyesi hayır gelişim geriliği demedi kilosu az geldi sadece suyu vs herseyi normal dedi ama onu taktım kafaya
Hayriyebugra5 33 te girdim ilk nst me yarın da kontroüm var yine girecğim her hafta çağıracak muayne ve her gttiğimde girmemi söyledi bana da çok geldi arası sonuçta son haftalarımız sancı olabilir doğum pozisyonuna geçmiş olabilir
aslig Gencbirannis henüz girmedim ama bir sonraki kontrolümde yani 32. Haftada gittiğimde önce nst ye girmem gerektiğini söyledi doktorum.
doublemom35 Gencbirannis devletten randevu alın acile ya da direkt poliklinik ki nst ye yönlendirir haftanız büyük. Özel de doğum yapacak olsanız bile devlet bazen kontrollerde daha iyi olabiliyor. Özellikle hafta uyumsuzluğu varsa perinatolojiye de görünebilirsiniz.