K_sevgi Merhaba 7 haftalık hamileyim . Ve doktor s Konusunda çok kararsızım iyi güler yüzlü anlayış bi doktor önerisi olan var izmir de yaşayıp çiğli araştırma hastanesinde muanle olan.
duygumfoca K_sevgi Ben gebelikten önce Doç Dr araştırdım ve Çiğli eğitim araştırmada İbrahim Karacayı buldum ona gittim çok iyi ve ilgili bir doktor gebelikten snra özele devam ettim
mimianne K_sevgi merhaba bende Çiğli araştırma hastanesine gidiyorum Irmak Doğdu Atıcı doktorum çok memnunum tavsiye ederim
_Aleyymom_ çiğli araştırma da yeter aydına gittim iyi ama 3 hasta alıyor çok kalabalık oluyor genelde randevu bile zor buldum ben 1 kere gittim çok ilgi yoktu yani yoğunluktan soracaklarımı bile unuttum o yüzden pek memnun kalmadım şahsen ben devletten
Neva_aydn _Aleyymom_ yeter aydını hiç ama hiç tavsiye etmiyorum açıkçası ama Ayşegül Gülcan hoca ve Havva Ohan çok iyi senlikliler
minikcivciv89 gul_demr perinatoloji ayrıntılı ultrason için ben Manisa şehir hastanesine gittim normalde İzmir’de yok özeller var riskli gebelikse çiğli eğitim araştırma hastanesi nde var İzmir sehir Hastanesi’nde var diye biliyorum
K_sevgi gul_demr perinatolojide gidiyorum izmir şehir hastanesine doktor görmek nerdeyse imkansız 3 kişi oda ama asistan ilgileniyo öneri üzerine ibrahim ömeroğluna gidiyorum randavu alcak olursan 10 dan sonra al tam kapsamlu oldıgu için orayı tervih etmek zorunda kaldım