Bebebebe Hanımlar 39+6 yım ve inanılmaz yemek borum yanıyo gaz çıkardıkça sanki daha çok yanıyo. Ama dayanılcak gbi değil sanki çamaşır suyu dökülüyo yaka yaka iniyo gibi😟😔😔 ne yapıyosunuz siz. Nasıl geçer ne iyi gelir. Uyutmuyo artık. Su içsem bile acıdığını hissediyorum.
hunilimom Bebebebe yoğurt süt soda yada muz bunları yedim hep ben 22den beri öyleydi en azından gece uyuyordum bn
Hanife_ Bebebebe tam da şuan bu dertten ağlcak durumdayım boğazıma ateş düştü sanki yanıyorum midemden gelen bişe değil durup durup yemek borum yanıyo bi çözümü olsa uyuyamıyorum
mrsssblt Bebebebe Allahım yardımcımız olsun amaa o his bende de var ve her gece her gece ne gaviscon şurup kesiyo,ne süt ne başka birşey @Aylinannesi bak bir aynı dertten muzdarip daha
Bebebebe hunilimom saat 1 den beri uykum var. Dik durmak zorundayım yatamıyorum uyuyamıyorum 🤦🏻♀️😓 yattığımda boğazım acıyo
Hanife_ Bebebebe 35 haftalığım 37 de sezaryen olcam benim de az kaldı sayılır acaba kbb ye gtsemmi belki bişe verir dayanılacak gibi değil ya bu yanmayla yemek borum hep tahriş olursa
Aylinannesi mrsssblt 😂 valla ya ülkede bu saatte uyumayan mide yanmalı anneler vardır😂 az önce sordum valla nerde oluyo bu yanma tam olarak benim boğazım fena
Bebebebe mrsssblt Aylinannesi Üzerine kasık bel ağrım programda son 1 gün kaldı diyo doğuma. Artık Doğsun 😔🔥🔥 ama gelen giden yok
Semradmrky Aylinannesi şuan bende aynı durumdayım şurup dayanmıyor artık mafffoldum dik durmam gerekiyor yan yatınca yanıyor bu seferde bebek için yan yatmak zorunda kalıyorum ay çıldırcam ne yapsam fayda etmedi:(
mrsssblt Semradmrky Oturarak uyumaktan sonra da bütün gün boyun ağrısı çekmekten başka birşry de çözüm bulamadım ben 😑😑😑
Aylinannesi Semradmrky anam napacuk böylee 😱 valla şı saat oldu bi uyuyamadım ya hep gece yatınca oluyo arkadas 😫
Bebebebe mrsssblt bende oturarak uyuyorum resmen. Doğumumu hayırlısıyla yapıp. Şu yatakta rahat rahat dönüp yüz üstü kollarımı açıp uyumak istiyorum.
mrsssblt Bebebebe Allahım hayırlı doğum nasip etsin canım... Hadi bir avazdaa kavuş inşallah bir sıcak duş falan denesen.
mrsssblt Bebebebe Aynı şeyi bende istiyorum eşim şuan öyle güzel yüz üstü uyuyor ki bir gün biri yüz üstü uyuyor diye kıskanacağım aklıma gelmezdi o derecedeyim 🙈🙈🙈
Bebebebe mrsssblt sorma ya nasıl güzel uyuyo bazen sinir oluyorum gece dönerken sağıma soluma. Adam deliksiz uyuyo mışıl mışıl. Ben kurk kere tuvalete kalk gece uyan su iç yastıklarla savaş 😂 çünkü toplamda 4 yastıkla uyuyorum 🤦🏻♀️
mrsssblt Bebebebe Hayırlısı nasıl ise öyle olsun inşallah🙏🏻 Ben her türlü korkuyorum yaklaştıkça kabusa döndü hayat