necmiye86 Hastane gecelik 🌸 Kızlar ben şuan 19 haftadayım 70 kiloyum hastane için gecelik beden ne almalıyım fikir verirmisiniz 🌸🩵 Birde elbise şeklinde mi yoksa alt üstmü daha kullanışlı olur 🤗
sarilale123 necmiye86 şu an bence erken çünkü doğuma kadar alacağınız kilo belirliyor bedeni. Kimi çok az alıyor kimi fazla .rahat hissedeceğiniz şekilde alın çünkü göbek hemen gitmiyo doğumdan sonra da. ben tek uzun gecelik aldım sürekli kaynamaya bakmaya geliyorlar çünkü pijama ile rahat edilmiyor. Çıkıştada rahat eşofman tk giymiştim.
ozlm199393 necmiye86 ben çok kilolu değilim sadece karnım var zayıfım ama yine de l beden aldım dökümlü bol dursun diye
Joye necmiye86 aşt üst giymek zulüm gibi. En rahatı gecelik. Zaten yataktasınız sürekli bir muayene ped değişimi . Altınızı iyi çekemiyorsunuz yok kan geldi aktı değdi bence sorun. Ben normalde s bedendim geceliğimi L aldım. Lıhusa geceliği düğmeleri de açılıyor inanılmaz rahat ettim. Alt üst takımımı asla giymedim
semque necmiye86 merhaba 1.80 boyunda 80 kiloyum. Miss dünya lissadan gecelik ve pijama takımı aldım. Kumaş kalitesi ve dökümleri çok güzel. Ben 2 xl tercih ettim, çok daha kilolu hanımlara da olur , oldukça esnek, fiyat performans olarak tavsiye ederim.
mutlubalik Ben alt üstlü de rahat etmiştim sezeryan olmuştum. Bence Xl alın üstünüze hafif bol olsun daha rahat edersiniz
necmiye86 mutlubalik o zman bende alt üst alayım şimdi indirimde buldmda yazlık güzel model o yüzden alayım demiştim.
necmiye86 sarilale123 bende 5XL var kayınvalidem vermişti onu sevmedim rengi pembe bide çiçekli falan salaş güzel duruyor aslında. o yüzden biraz büyük beden mi alsam acaba dedim. mesela bu 5XL bile şimdiden küçük durmuyo o yüzden 3XL alsammı diye düşündüm 🤔
necmiye86 ozlm199393 ben normalde L giyiyorum gecelikte bol seviyorum yazın dar şeylerle uyunmuyor sıcakta. 5 XL kayınvalidenin verdiği var bazen o altı giyiyorum üst bolda. o yüzden 3 XL mı alsam dedim.
sarilale123 necmiye86 olabilir içinde gerçekten rahat edeceğiniz takım çok önemli. O 5xl evde giyersiniz olmadı öncelik rahatlık . Ben xl 2xl giyen biriyim 3 xl aldım ama oversize demişti çok rahat ettim ilk doğumda şimdi yine öyle almayı planlıyorum
necmiye86 Joye bende öyle düşünmüştüm ama yatarken gecelik toplanıyor dediler. kime sorsam alt üst diyo. eltimde bütün varmış gecelik gibi olan ben hiç kullanmadım diyo. olmadı yedek onu alırım🤗
necmiye86 semque teşk ederim bi bakayım orayada haziran sonu gib olacak bide aşırı sıcak basan biriyim rahatlık kumaşta çok önemli🥰🌸
Joye necmiye86 Toplanıversin zaten bele kadar açık olması iyi oluyor hemşireler kontrole geliyor habire. Yine de yedekli gidin. Alt üstü sonra evde giyersiniz en kötü
dilara_minaz5672 İki gebeliğimde de alt üst olarak aldım daha rahat etmiştim bunda da öyle yapacam alt üst alacam ve çoook boll alacam 😄