Sehho Selam kızlar, adet ağrısıyla yerleşme ağrısının farkı ne? Yada yerleşme ağrısı nasıl olur genelde. Tabiki herkeste farklı olabilir
pamuksekeer @Sehho benim adet olacağım zamanda kasıklarım ağrımazdı sadece belim ve göğüsüm ağrırdı yerleşirken kasıkta batma hissettim 2 gün boyunca ama sürekli değil hafif ara ara gelen ağrı özellikle gece daha hissedilirdi vücudunu tanıyan aslında anlayabilir
pamuksekeer @Sehho gebeliğimi öğrendikten sonra adet ağrıları başladı bel ağrısı falan ama öncesinde yoktu şu an 7 haftalığım hala adet olucam gibi belim ağrıyor
Sehho bmkl pamuksekeer benimde ağrılarım var şuan yani gereksiz test yapıp stres olamayım diye yapmıyorum çünkü adete 5 gün var. Adetimi genelde şöyle olur böyle olur diyemiyorum çünkü bazı aylar çok ağrılı bazı aylar hiç ağrısız oluyor. Şuan karnımda ağrı var yani kasık ağrısı arada girip çıkıyor ama daha çok karın ağrısı gibi bişey. Bunu bazı adetlerimde yaşamıştım hatırlıyorum. bmkl bmkl
bmkl Sehho Ya haklısınız insan erkenden yapıp üzülmek istemiyor. Benim ayırıcı tek belirtim sonradan kırmızıya çevirmeyen kahverengi leke gelmesiydi
pamuksekeer @Sehho inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bekle bakalım bir iki gün kanda belli olur zaten