fztanne_ Kızlar bugün tam 11+0 olduk. 2-3 gündür belirtilerim bi anda kesildi. Yoğun mide bulantım vardı yok oldu resmen. Kasık ağrım oluyordu o da yok oldu. Acaba bebeğe bişey mi oldu
saziment fztanne_ 2.trimestera girince bulantılar bitiyor diyorlar bacım belki ondandır hormonal dalgalanmada oluyor günü gününü tutmuyor ki gebelerin 🥺 yine de korkuyorsan kadın doğum acile gidebilirsin ya da hemen randevu al kadın doğuma git
miniginannesi__ fztanne_ sağlık ocağı varsa kalp atışı dinlemeye git , sakin ol iyidir akıntı kan vs olmadıysa genelde belirtiler öyle bir anda gidiyor
defnoloj fztanne_ Allah korusun bebeğe bişey olsa da beta hemen düşmediği için belirtiler gitmez merak etme. Bi dönem oluyo böyle
fztanne_ ghostty inşallah ya. Geçen hafta dr um zofer önerdi aldım. 3 gün tek kullandım. Sonra araştırdım çok kötü etkileri olabilirmiş diye okuyunca benim anksiyete perileri geldi
sarilale123 fztanne_ korkmayın bendede bulantı azaldı dediğim anda ilk başa döndüm.kanama vs olmadığı sürece belirtiler de böyle dalgalanmalar oluyor ama içiniz rahat etmeyecek de bi acile gidin danışın
ghostty fztanne_ haklısınız zofer biraz daha ağır bir ilaç diye duydum. Ama sadece 3-4 gün kullanmayla bir sıkıntı olmaz. Ben prilam kullanmıştım. Hafif bir ilaç ama beni kurtardı o dönemde.
fztanne_ Selim_Alparslan ayy inşallah yani bulantıların bitmesini çok istiyordum bi anda kesilince korktum
ghostty fztanne_ prilam ben günde 4 tane kullandım ilk ay, o zaman etki etmişti. Ayrıca bu ilaçlar alışkanlık yapıyor resmen. Bırakırken baya zorlandım. Pat diye kesmemek gerekiyor.