Kdz parildayanyildiz2 yok daha detaylı ultrasona gidemedim kesin öğrenince yazarım ben hala erkek hissediyorum bilmiyorum ama hayırlısı
zeymoms3 eylusko eylusko yani çok saçma bende sanki kızı var gene kız dedide erkek oldupuna inandırammış gibi hissettim anlamdım yani
1melekannesi3858 Kdz bence kızdır bostan yere kendine erkek olacak şeyi yapma perinatoloji 100 de 100 dedi diyorsun daha nasıl sonuç değişsin ayrıca cinsiyet işi de biraz nasip kısmet işi Allah’ın dediği olur hayırlısı olsun hakkında
Kdz 1melekannesi3858 100 100 emin konuşmadı yazdım yanlış okumussunuz yani kız gorduyse kızdır muhtemelen belli olur yakında zaten hayırlısı olsun
1melekannesi3858 Kdz pardon yanlış anlamışim.100 de 100 diyemem de demiş onu diyen bı perinatoloji uzmanı ise emin ol kızdır yani herşeyi en iyi bilen doktor bence de hayırlısını işte en iyisi hayirlsii olması zaten
Kdz 1melekannesi3858 aynen perinataloji uzmaniydı doktor 100 100 değilse de %80 dir belki yani onların cihazı normal kadın doğum doktorunun cihazından daha iyi sonuç veriyor bir dahaki sefere geldiğinde %100 ne olduğunu söylerim dedi belli olur zaten o zamana 23_24 haftalık olcak allah nasip ederse