Anonym666 takviyeleri alman ve değerlerinin iyi olmasi coo avantaj kuzum, bazen ne yapsak da vaktini beklememiz gerekiyor biz ruhumuza ve bedenimize iyi bakmakla yükümlüyüz gerisi tevekkül nasip kismet.. şöyle beslenme düzenine ağırlık ver, kafeini azalt en azindan kafeinsiz kahve tuket ben de cok kahve seven biriyim kafeinsiz kahve içiyorum sigarayı düşündüğüm an biraktim zor ama birakamiyorsan bile en azindan azaltman faydalı olur. Bol keten tohumu, pazı, pancar, yeşillik, taze sogan, avokado, yaban mersini, havuc, tahin, cig kuruyemis ve ceviz tüketin eşinle birlikte. Mutlaka yumurta ve haftada bir balik ye kuzu eti veya kemik suyu haftada 1 ayni sekilde.. uyku düzeni cok onemli akşamları cok gec uyuma, bağırsak duzenini destekle kabızlık varsa o da etkiliyor. Bir de pilates oneririm rahim bölgesini aktiflestiriyor. Bu kadar seye dikkat edip stres yaparsan hepsi çöp, stresle kortizol seviyesi artıyor yumurtalik kalitesini olumsuz etkiliyor. Bu sebeple gunde yarim saat 1 saat vakit ayırıp meditasyon zihin boşaltma yapabilirsin. Sonrasinda da bol bol sevismenin tadını cikar cocuk icin iliski yapmayin gercekten tadını cikarin. Dogru vakitte sağlıkla gelsin. Gerisi tevekkül 🙏🥰