ruyakb Kızlar ben 11+2de doktora gitmistim ilk izlenimim kız yonunde ama değişebilir demişti yarın 12+5 olucam acaba gitsem gösterir mi yaa kızsa. Gerçekten günler gecmiyo 😄
krizantemmm ruyakb 11+6 da kız dedi doktor 12+6 da başka bir doktorda kıza benzettim dedi ben yinede detaylı ultrasonu bekliyorum 🤭
aframoms13 ruyakb benim doktorum 12.haftada kız oldugunu söylemişti 14.haftada özele gittim o da kız dedi artık netleştiği için tüm alışverişi yapmıştm😄
saadet2308 Ben kızımı 11. Haftada öğrendim özelde canım cihaz iyiyse doktor işin ehliyse biliyor walla
ruyakb saadet2308 bana da 11+2de kız dedi ama ultrasonda 11+5 yazıyordu kendimi tutup 13.haftanin ortasında gidicektim ama resmen saatler günler gecmiyor o yüzden yarın gitsem mi acaba diyorum bakayım kendimi tutabilirsem biraz daha beklicem tutamazsam giderim 😌
ruyakb esrashnn01 ben de salı gününe randevu almaya karar verdim 13+3 olucam ama ultrasonda 3 gün önde çıkıyor yani görünür artık diye düşünüyorum insallah 😌
erikarpuz asyalina123 12. haftada perinatolog detaylı ultrasonda söyledi 40 dakika ultrasonda durdum yani mutlaka açıktır sadece o haftalarda tam belli olmayabiliyor
esrashnn01 ruyakb eğer devlete gidiyorsan söylemeyebilirler canım ben özelde öğrenmiştim bebeğin pozisyonu vs de etkili
ruyakb esrashnn01 yok ben de özele gidiyorum aslında ben de oğlumu 12+5te öğrenmiştim hatta çok net bir şekilde demişti doktor ama kızlarda biraz daha geç görünüyor denildiği için bu defa 13.haftamda gidicem
erikarpuz asyalina123 yandansa kesinlikle bekleyin derim çıkıntısı 13-14 gibi anca belli oluyor zaten