beriii47_ Merhaba hanımlar 23+4 olduk çok şükür bitmek bilmeyen idrar enfeksiyonu var protein +1 çıktı idrar toplama verdi bu durumu yaşayan varmı ilk idrar tuvalete sonrası kaba dendi 12 /30 da ikinci idrarla toplamaya başladım doğrumu yapıyorum
gdzalp18 beriii47_ merhaba aynı durumu 3 gün önce bende yaşadım. Kabı aldığım ertesi sabah ilk idrar saatini yazıp ilk idrarı atıp sonrakileri toplamaya başlıyorsunuz. Ertesi gün ilk idrar saatide idrarı kaba koyup veriyorsunuz.
gdzalp18 Birde ben kabı aldığımda saat 12ydi hemen başlayayım dedim hemşire yarın sabahtan başlamanız lazım dedi.
beriii47_ gdzalp18 bende ilk idrarı sabah yaptım sonraki gün başlayak dedi ben ilk idrarı tek yaptım dedim saat 11 olmamıştı tutabilir misin dedi gelmiyor dedim zaten öyle başlattı saat 12 30da 2invi idrarı yaptım şimdi sabah ilk idrarı yapıp sonlandırıyormuyum yani
ekiminannesii 24 saatlik idrar biriktirme ; Güne başladın, uyandın. İlk idrarını saat 9 da tuvalete yaptın. Ertesi sabah 9 a kadar olan tüm idrarlarını kaba yapıyorsun. Bitiriyorsun. Saati örnek verdim.