hilu Merhaba 35+6yım doktorum sezaryen gunu için 26sı olabilir dedi 26sında tam 38 oluyorum tam 38.hafta iyi mi acaba tarihi bize biraktı biraz da 2-3 gün falan 38′i geçirmesi iyi olur mu gelişim açısından? Hem hemen olsun bitsin istiyorum hem çok kaygi heyecanlıyım ellerim bacağım uyustu sjdhsjs
1kediannesi1 hilu bende tam 35+6 yım bugün gittim doktor haftaya anestezi doktoruyla görüş yanıma gel gün verelim dedi sancım çıktı nstde acaba erken alırlar mı diye düşünüyorum 38 de alsa keşke benide sona yaklaştıkça heyecan artiyor
rabia06rabia hilu Bebeğin gelişimi iyiyse bı sorun olmaz bende tm 38 haftalıkken sezeryan oldum bı sorun olmadı
almila1723 hilu hemşireyim bize gelen hastalarda genelde 38 / 38+3 / 38+5 olurdu yani o haftalar ideal merak etmeyin. O sürece kadar gelişimini tamamlamış oluyor. Kg su yerindeyse bir sıkıntı olmaz
krizantemmm hilu ilk çocuğum 38+3 te doğdu doğum kendi başlamıştı ikinciye gibiyim doktorum 39 da alırız dedi tabi zaman ne gösterir bilinmez
hazalimanli İlk gebelikte 38 ve sonrasını tercih ediyorlar genelde;doktorun takvim boşluğu,bebeğin normal doğuma hazır oluşu veya olmayışı da bu belirlemelere etken. Ama tercihen ama planlı olacak şekilde sezeryan olacağınız kesinse; günü ilerletmek normal doğuma zemin hazırlamak oluyor
hilu hazalimanli benimki normal doğum gelişli 30da baş aşağıydı. Ben sezaryen istiyorum ama dediğiniz gibi 39a çok yaklaşmak da pek iyi degil benim için. Teşekkürler
nisancoco_ Ben ilk sezaryenimi zorunlu ve acilen 37+6da oldum. Bebeğim de düşük kiloluydu. 2.200 doğdu ama çok şükür küveze girmedi 1-2 ayda da hemen yaşıtlarına yetişti. Doktorunuz daha iyisini bilir tabi ki ama erkenden kavuşma fikri de güzel
asennaa Genelde 38 itibariyle gün veriliyor sezeryanda, gelişimi de iyiyse. İlk gebeliğimde 38+2de sezeryana alınmıştım, ikincisi de tam 38 olacak, bir problem teşkil etmiyor yani
izelaren Ben 38+2 3 gibi istedim doktorum olabilir ama 4-5 olmasını tercih ederim dedi ameliyathanede yer olmadığı için mecbur 38+5 e gün aldık biz
izelaren hilu şuan 3100 gram zaten kilosu için dediğini sanmıyorum gelişim olarak demiştir ama benim doktorum fazla pimpirikli bir doktor ben 38. Hafta içerisinde doğmasında sorun olacağını düşünmüyorum zaten kendiside kesin olmaz vs demedi
hilu izelaren teşekkürler 🙏 38+4ü düşüneceğim ben de doktorumla da konuşayım haftaya.Benimki de 39u tercih ediyorum demisti bana ama 38+0 için güzel tarih dedi anlamadim tam sormadım da haftaya konuşalım dedigi için o an heyecandan tüm sorular aklımdan gitti.Benimki baş aşağı duruyor ondan çok da uzatmak mı istemiyor anlamadim bir soriyim ben de