Sevgiiss kucumen bende çok yaşadım , gece sık sık uyanıp bakıyordum bir kez bez değişmiyordum bi bakıyordum üstü öylece sırılsıklam
kucumen Sevgiiss evet şimdi yukarda bı bayan dedi püre soft altın sarılı bı oaket var ona baktım yorumlar biraz daha iyi ona yarın onu alıp denicem fiyatları aynı aşağı yukarı
rabiaerdemm kucumen eğer denemediyseniz bebem naturelide deneyin derim molfix bizdede taşma yaptı buna geçtim 12 saat sıkıntısız
ebrudefnee kucumen sarı paketler kaldırıldı diye biliyorum bende kızıma doğduğundan beri bi kaç bez değiştirip en son en iyi gelen o olduğu için onu kullanıyorduk ama son bi kaç aydır hiç bi yerde bulamıyoruz e bebekten felanda kaldırılmış bi tek internette var ondada kalanları satıyorlar sanırım ama sahtedir diye cesaret edip alamadım daha önce alıyordum ama son zamanlarda çok sahte bez duyduğum için almayı bıraktım onun yerine premium olanı çıktı beyaz paket bizde ona geçtik kızım 1 ay sonra 2 yaş olacak biz gece taşma vs yaşamıyoruz hiç
Havin49_ kucumen bem daha 6 aylıkken o problemi yaşadım ve bim bezine geçtim molfixden daha iyi halada onu kullanıyorum
elifsuleyman01 kucumen cnm bence o bezden kaynaklanmıyor ben slepyy , püre beyby , jeni wiliy, Molfix, kilot bez hepsini denedim hepsi aynı gece 12 den sonra iki defa değiştiriyorum yine aynı heleki erkek Bebeklerde
kucumen elifsuleyman01 yok balimmya Molfix ince tabaka diye tamamen ürünü degsitirdi mavi tabakası varken full dolu olsa bile tasma yapmıyordu bu yenileşme bitirdi öteki bezleri denedim ama oğluma kanlı pişik yaptı değiştiremiyorum oyuzden .s
laddybug kucumen molfix 7 numara külot bez kapkalın taşma da yapmıyor cırtlıya göre zor bulunuyor ama bulursanız gerçekten işe yarıyor