AdaKaranfili ahusn bir nəfər qıza oxşatdı.bir nefer ise təxmini oğlana oxşayır dedi baş yapısı olaraq.
melegim91 AdaKaranfili Bizim ki yazı tura atmak gibi bişey tahmin sadece Cinsel organındaki kabarıklık omurgaya dik mi paralel mi ona göre tahmin yapıyorum sizinki de dik gibi geldi.Çin takvimine baktınız mı ne çıkıyor
AdaKaranfili ahusn men iş orasidir ki ona göndermedim. Onun bir tələbəsi var idi ona gönderdim. Siz mene göre gondere bilərsiz zəhmət olmasa bu sekli
AdaKaranfili ahusn niye baxmırki.? Yox yəqinki götürmərəm.. ancaq düzü pis oldum . Hemde burda geç deyirler cinsiyyet
AdaKaranfili ahusn hemde düzü bayaq hekim birinci baxan kimi ağzından çıxdı ki aaa krasavcik. Dedim krasavvcikdi.deyir ele bele dedim. Dedim iki dene qızım var bu krasavcik olsun. Dedi onda krasavcikdi,☺️
AdaKaranfili melegim91 çin takvimi erkek diyor. Doğrusu kızlarımda da doğru cikmisdi çin takvimi. Dikmi cinsiiyet uzvu tarafı. ?
ahusn İnşəAllah ürəyinizcə olar mdnde qız istəyirəm förəkdə amma sebine oğlan deyir) qismət sizdə yerleşme yerine görə hardaydl
melegim91 AdaKaranfili evet henüz oluşmamış ama kabarıklık yukarı bakıyor gibi geldi bana ne zaman öğreneceksiniz öğrenince yazın merak ettim 😊
AdaKaranfili melegim91 aslında ben Rusyada yasiyorum. Doktor bakar bakmaz ağzından aa krasavcik sözü çıktı. Yani tərcüməde yakışıklı demek☺️ . Hatta sordum öylemi. Sonra beni oyalamaya çalışdı. Dedim evde iki tane güzel kızım var. Bu da yakışıklı olsun.tamam tamam yakışıklı dedi şakayla karisik