Htc03003 Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım bu testi yapıp hatalı sonuc alan varmı 🥲 9 aylık bebişim var tedirginim ya korunuyoruz bide 4 gün adetim geçti pcos var bide bende :( inşallah yoktur Allahım isteyene (versin😅![]
ikibalannesiii Htc03003 var görünüyor canım bende bu testle bundan bi tık daha silik şekilde öğrendim bu marka kuruma çizgisi bile vermiyor en iyisi kan ver netleşsin
DarkLuna Htc03003 akşamdan beri aynı korku bende de vardı aşko benim test negatif ama seninki pozitif kuzum ya kaç çocuğun vardi
Htc03003 ikibalannesiii Ceku256 annebaliii ay napıcam ya bebişim küçük daha 🥲 yarın kan vericem bakalım
ikibalannesiii Htc03003 iyi düşün canım beraber büyürler minnoşlar sen arada yıpranacan biraz ama olsun canları sağolsun ❤️
Cimcime30 Htc03003 cnm var hayırlı olsn nasıl korumurken hamıle kaldın kız ben 20 aydır korunmuyorum olmadı
Htc03003 ikibalannesiii ya aslında kv yakın yazın köye gidiyor ama kışın burda genelde ama bilemiyorum kızım yaşını doldursun çalışmaya başlıcam diye şartlamıştım kendimi
rainbowdash Htc03003 ben bu markayla öğrendim 6 aylık bebeğim varken spiralle hamile kaldım canım kan ver bence
Htc03003 rainbowdash dogum yaptınız mı çok zor oldumu ikisi bir arada 16-17 ay olcak aralarında benimde